Uddannelser

Vi er gået sammen med nogle af Danmarks bedste professorer og eksperter, som udbyder uddannelser indenfor Digital Lederskab og Digital Marketing. Uddannelserne henvender sig til dig som arbejder med eller ønsker at arbejde med digital transformation, effektivisering eller digital lederskab.

Digital Ledelse

“Digital Transformation”

DIGITALISERINGSINSTITUTTET tilbyder ledere med ansvar for digitalisering, IT, innovation, udvikling, strategiudvikling, at få indsigt og forforståelse for hvordan man kan udnytte den digitale transformation. Der arbejdes med din organisations evne til at udvikle digitalt lederskab. Under forløbet får du ligeledes metoder og værktøjer til at opbygge de nødvendige fundamenter i organisationen for at udvikle digitalt lederskab i egen eller kunders virksomheder.

Prof. (MSO) Pernille Kræmmergaard, Ph.D.

Læs mere

Digital Marketing

Diplomuddannelse og Master Classes

LIFTED COMPETENCE tilbyder at styrke og opkvalificerer danske virksomheders kompetencer inden for digital marketing. Det gør de ved at tilbyde Diplom uddannelser og Master Classes med fokus på bl.a. Digital Marketing, Customer Experience Management og konverteringsoptimering, som skal hjælpe dig og din organisation med at få succes online. Læs mere om dine muligheder for at løfte dine digitale marketingskompetencer.
Læs mere

Hos LIFTED COMPETENCE kortlægger og styrker vi kompetencer inden for digital marketing, e-handel og kundeoplevelser – og hjælper dig og din virksomhed med at få succes online.

– Jannik Liedner, CEO Lifted