Hvem er vi?

Hoffmann & Krogsgaard Consulting tilbyder konsulent ydelser, analyser, foredrag, workshops og uddannelser med fokus på digital udvikling. Vi tror på at kernen til success i den digitale tidsalder, er at udnytte vidensdeling og samarbejde. I vores arbejde har vi fokus på organisationsudvikling, forretningsmodeller, kundeadfærd og åben innovation.

25 års erhvervserfaring

Fra E-handels prisvindende løsninger over E-Learning, til Blended Learning og skabelsen af Danmarks bedste kundeservice flere år i træk. Samt en lang række iværksætter projekter indenfor digital udvikling.

Bred værktøjskasse

Ved at koble akademiske metoder og gennemtestet værktøjer, arbejder vi strategisk og analytisk med afsæt i din virksomhed. Med en bred værktøjskasse, kan vi hjælpe din virksomhed med at blive klædt på til den digitale tidsalder.

Claus Hoffmann

Konsulent, Tlf + 45 23361680

Claus Hoffmann s:h

Med mere end 15 års ledelseserfaring, har jeg en alsidig viden om digital udvikling fra en lang række virksomheder – på såvel det strategiske, operationelle og kunde siden. F.eks. som afdelingsdirektør med ansvar for bl.a. salg- kundeservice og e-business i benzin og oliebranchen.  Business Development Director på et digitalt bureau. Senest som Administrerende direktør i en digitalt understøttende IT-virksomhed. Jeg har stået i spidsen for udviklingen af resultatskabende og prisvindende løsninger indenfor såvel digitalisering, E-business samt traditionel kundeservice.

SAGT OM MIG

“Grundet sin store videbegærlighed, oprigtige interesse for internetteknologi og sin tid som overordnet ansvarlig for eBusiness og kundecenter hos Hydro Texaco, anser jeg Claus som en af de personer i Danmark, der har størst viden om digitaliseringsmuligheder og – begrænsninger i større organisationer (især indenfor salg, marketing, kundeservice og intern kompetenceudvikling).”

Jannik Liedner, Adm. DirektørLifted A/S
”Claus er god til at lytte aktivt ved opstart på en opgave. Han er en kompetent og kreativ analytiker, som med stærk empati understøtter arbejdet med at finde realistiske løsninger. Han er flittig og præcis, og overholder alle indgåede aftaler. Claus er meget behagelig at arbejde sammen med, har god humor og er imødekommende – uden at tabe sin integritet”.

Leif Chr. Mikkelsen, Direktør Team Copenhagen

Camilla Gad Krogsgaard

Konsulent, Tlf + 45 42171647

Camilla s:h

Jeg er uddannet Cand.it i Digital Innovation & Management fra IT Universitetet i 2015. Jeg har arbejdet med digitalisering, strategi og virksomhedsudvikling de sidste 4 år på tværs af industrier. Med en solid værktøjskasse af analytiske redskaber og metoder, kan jeg levere innovative løsninger til din virksomhed. Mit mål er at hjælpe din virksomhed med at blive godt klædt på til at imødekomme dine kunders behov og den digitale økonomi, som kræver du effektiviserer, løber hurtigere og er omstillingsdygtig på såvel produkt, service, processer mv.

SAGT OM MIG

“ Camilla will definitely be an asset to your company because of her skills, her energy and her contagious good mood. She is a strong performer and a cherished team- player all in one person”.
Henrik Meng, Adm. DirektørMeng & Company A/S
“ Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Camilla på flere projekter. Camilla leverer altid 100 % og med hendes skarpe evner som projekt leder skaber hun målbare resultater, hvor hun altid har fokus på kunden. En fornøjelse at samarbejde med Camilla og kan kun give hende mine største anbefalinger”
Anette Alfastsen, Grafiker Uldahl
“ Camilla is a very bright and creative student and always manage to deliver results that are of the highest academic standards. She is very dedicated and has a innovative mindset to business development and marketing, which she masters to the fullest through her excellent communication skills”.
Helle Sørensen, Professor International Business & Marketing VIA University College

kontakt@hkconsulting.dk

+ 45 23 36 16 80

Skagensgade 37, 1. 2630 Taastrup

Man-fre 09.00 – 17.00