Konsulentydelser

Hoffmann & Krogsgaard Consulting tilbyder konsulentydelser, analyser, foredrag, workshops og uddannelser med fokus på digital udvikling. Mangler i et indspark af kompetencer? Vi kan bidrage med rådgivning, sparring, kreative processer og skabe grobund for digital udvikling i din virksomhed. Du har mulighed for at købe vores kompetencer til at løfte en given opgave, såvel på det strategiske, analytiske og projekt-plan.

Claus Hoffmann

Konsulent, Tlf + 45 23361680

Claus Hoffmann s:h

Med mere end 15 års ledelseserfaring, har jeg en alsidig viden om digital udvikling fra en lang række virksomheder – på såvel det strategiske, operationelle og kunde siden. F.eks. som afdelingsdirektør med ansvar for bl.a. salg- kundeservice og e-business i benzin og oliebranchen.  Business Development Director på et digitalt bureau. Senest som Administrerende direktør i en digitalt understøttende IT-virksomhed. Jeg har stået i spidsen for udviklingen af resultatskabende og prisvindende løsninger indenfor såvel digitalisering, E-business samt traditionel kundeservice.

Camilla Gad Krogsgaard

Konsulent, Tlf + 45 42171647

Camilla s:h

Jeg er uddannet Cand.it i Digital Innovation & Management fra IT Universitetet i 2015. Jeg har arbejdet med digitalisering, strategi og virksomhedsudvikling de sidste 4 år på tværs af industrier. Med en solid værktøjskasse af analytiske redskaber og metoder, kan jeg levere innovative løsninger til din virksomhed. Mit mål er at hjælpe din virksomhed med at blive godt klædt på til at imødekomme dine kunders behov og den digitale økonomi, som kræver du effektiviserer, løber hurtigere og er omstillingsdygtig på såvel produkt, service, processer mv.

Konsulentydelser

Book os i dag!
Læs mere

Analyser

Køb i dag!
Læs mere

Foredrag

Book et foredrag i dag!
Læs mere

Uddannelser

Klar til ny viden!
Book i dag