Foredrag & Workshops

I en verden under konstant forandring, med nye teknologier og digitalisering som markant ændre hvordan vi lever og arbejder, er der et behov for at fokusere på viden. Hoffmann & Krogsgaard Consulting tilbyder foredrag & workshops hvor vi sætter fokus på digital udvikling og giver dig værktøjer som kan hjælpe dig med at omstille din virksomhed til den digitale tidsalder.

Claus Hoffmann

Konsulent, Tlf + 45 23361680

Claus Hoffmann s:h

Med mere end 15 års ledelseserfaring, har jeg en alsidig viden om digital udvikling fra en lang række virksomheder – på såvel det strategiske, operationelle og kunde siden. F.eks som afdelingsdirektør med ansvar for bl.a. salg- kundeservice og e-business i benzin og oliebranchen.  Business Development Director på et digitalt bureau. Senest som Administrerende direktør i en digitalt understøttene IT-virksomhed. Jeg har stået i spidsen for at udviklingen af resultatskabende og prisvindende løsninger inden for såvel digitalisering, E-business samt traditionel kundeservice.

Camilla Gad Krogsgaard

Konsulent, Tlf + 45 42171647

Camilla s:h

Jeg er uddannet Cand.it i Digital Innovation & Management fra IT Universitetet i 2015. Jeg har arbejdet med digitalisering, strategi og virksomhedsudvikling de sidste 4 år på tværs af industrier. Med en solid værktøjskasse af analytiske redskaber og metoder, kan jeg levere innovative løsninger til din virksomhed. Mit mål er at hjælpe din virksomhed med at blive godt klædt på til at imødekomme dine kunders behov og den digitale økonomi, som kræver du effektiviserer, løber hurtigere og er omstillingsdygtig på såvel produkt, service, processer mv.

Bestyrelse & Ledergruppe

– Hvilke muligheder kan digitalisering skabe for din forretning?

I en verden under konstant forandring, med nye teknologier og digitalisering som markant ændre hvordan vi lever og arbejder, er der et behov for at fokusere på viden. Viden skaber vækst og ved at tilføre jeres ledelsesteam ny viden om den digitale udvikling, kan det bidrage med, at I kan træffe de rigtige forretningsmæssige tiltag for at drive jeres forretning ind i den digitale tidsalder. Vi tilbyder jer den nødvendige digitale viden, som ledelsens sparringspartner.

 • Indledende møde inden dagen, hvor vi afstemmer jeres behov
 • Varighed af oplæg (1 time)
 • Pris 10.000 kr. ex kørsel

Årsmøde

– Hvorfor digitalisering er en vigtig del af vores fremtid!

En ledelsesbeslutning om at digitalisering er vigtig for virksomheden, får ofte den bedste start ved at der kommunikeres bredt på et års/kick off møde. Ved hjælp af en række cases sættes digitaliseringens betydning og tempo i perspektiv. Målet er at skabe et fundament for at medarbejderne kan begynde at omfavne digitaliseringen og ikke vente på den. Første skridt fra snak til adfærd.

 • Indledende møde inden dagen, hvor vi afstemmer jeres behov
 • Varighed af foredrag (1 time)
 • Pris 10.000 kr. ex kørsel

Jeg har haft fornøjelsen af at lytte til Claus og alle hans erfaringer indenfor e-business og e-commerce. Claus er en god aktør og besidder en stor viden om dette nye spændende forretningsområde, der i mange virksomheder fortjener langt større opmærksomhed. Jeg giver Claus mine bedste anbefalinger som konsulent og inspirator.
Henrik Engel Eichen, Operations Director, COOALD Automotive, Netværk Danmark

Afdelingsmøde

– Er det muligt at øge indtjeningen med digitalisering?

Det digitale landskab tvinger mange virksomheder til at løbe stærkere og tilpasse sin forretning digitalt. Vores erfaring viser at manglende viden og gamle vaner og arbejdsrutiner kan stå i vejen for at sætte ‘digitalisering’ på dagsorden. Vi ser på jeres virksomhed sammen med jer og med nye øjne kan vi finde det uforløste digitale potentiale som kan drive jeres virksomhed ind i den digitale tidsalder.

 • Indledende møde inden dagen, hvor vi afstemmer jeres behov
 • Varighed af oplæg (1 time)
 • Pris 10.000 kr. ex kørsel

Netværk

– Hvornår har du sidst fået en skæv tanke?

I dagligdagen kan det være en udfordring at følge med i den digitale udvikling, som sker på tværs af industrier og brancher. Dette foredrag er skræddersyet til netværk, hvor vi har fokus på at få den enkelte virksomhedsejer/ medarbejder til at tænke “ud af boksen” med sigte om at sætte gang i de skæve tanker. Med en række spændende cases og anekdoter sætter vi digitaliseringens betydning og tempo i perspektiv og sætter kreativiteten igang.

 • Varighed af foredrag (1 time)
 • Pris: Kontakt os for tilbud!

Konsulentydelser

Book os i dag!
Læs mere

Analyser

Køb i dag!
Læs mere

Foredrag

Book et foredrag i dag!
Læs mere

Uddannelser

Klar til ny viden!
Book i dag